Länkar till våra övriga sidor:

Höstmöte/Vintermöte

Vinterhalvåret (2017/2018) erbjuder STR två likadana möten i stället för ett enda stort höstmöte - två likadana konferenser men på olika platser vid olika tillfällen.

STR Höstmöte 2017, Malmö (22-23 november)
STR Vintermöte 2018, Åre (31 januari - 1 februari)

 

Konferenserna kommer i största möjliga mån att spegla varandra, dvs. i stort sett blir det samma upplägg och innehåll, samma seminarium med samma föreläsare och kvällsnöjen. Det du väljer själv är alltså tid och plats samt möjligheterna till kringaktiviteter.

 

Klicka här för att komma till hemsidan för STR Höstmöte 2017 och STR Vintermöte 2018

  

 

 

 

 

Vill du i samband med din kompetensutveckling besöka Sveriges tredje största stad för att till exempel julshoppa eller bara njuta av närheten till kontinenten? Då reserverar du STR Höstmöte på Clarion Malmö Live - ett storslaget hotell med skybar och fantastisk utsikt över både sundet och grannlandet Danmark!

 
     

 

 

 

 

Vill du i samband med din kompetensutveckling hellre njuta av den befriande upplevelsen att glida nerför skidbacken i ett storslaget fjällandskap? Då reserverar du STR Vintermöte 2018 på Copperhill Mountain Lodge i Åre - ett annat storslaget hotell med naturen inpå knutarna och närhet till både skidbacke och spa!

 

 

Vi ser fram emot att träffa dig oavsett vilket möte du än väljer och vi ska göra allt för att du och din personal ska få ännu en lärorik, nyttig och kul konferens!

 
VÄLKOMNA!
 
OBS! Antalet platser kommer vara begränsat i Åre - håll utkik när vi öppnar anmälan! Anmälan till dessa båda möten öppnar samtidigt, dvs. juni 2017.  

 

Tidigare höstmöten >>

Läs mer »