Länkar till våra övriga sidor:

Kursfakta

Målgrupp:

Personal från verksamheter som utbildar på Moped klass 1 och/eller Moped klass 2

Behörighetskrav:

Innan kursen, sätt dig in i föreskriftens krav för utbildning av AM-körkort TSFS 2009:12 och Förarbevis moped klass 2 TSFS 2009:14.
Länk till Transportstyrelsens söksida. Skriv in aktuellt föreskriftsnummer och sök så kommer resultatet längst ner. Konsoliderad version innehåller eventuella uppdateringar.

Reservation:

Först till kvarn gäller och vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser av orsaker som t.ex. sjukdom eller om inte tillräckligt deltagarantal uppnås. Tyvärr kan vi inte alltid garantera att kursen förläggs till den plats som angivits.

Eventuell logi bokas av deltagarna själva och ingår inte i kursavgiften. STR har avtal med:
Nordic Choice (avtalsnummer 60420811)
Scandic (avtalsnummer D 35 911 41 88)
Best Western The Public i Åkersberga (lämnar 15 % rabatt då ni uppger ”STR Service AB” vid bokning)

Pris:

1 995 kr exkl. moms för personal på STR-anslutna verksamheter. För övriga är avgiften 2 495 kr exkl. moms.
Lunch, förmiddags- och eftermiddagskaffe samt material ingår. Kostnader för eventuellt boende, resor och övrig förtäring tillkommer.

Avbokningsvillkor:

Vid avbeställning senare än en vecka före kursstart debiteras halv kursavgift, om deltagaren inte kan åberopa punkten 3 d i STR:s praxis angående ersättning och återbetalning av avbeställning med mera.

Förfrågningar:

STR Kurs & konferens
tel. 0418-40 10 00
e-post: kurs@str.se

Mopedkurs


Detta är kursen för dig som vill ha en energikick i din mopedverksamhet, oavsett om du är i startgropen eller om du har flera års erfarenhet.

- Var befinner sig din mopedutbildning?
- Vad behövs för att ta nästa steg med utbildningen?
- Köra moped, hur kan jag jobba med det?

Dagen innehåller diskussioner, tips och reflektioner kring vad som är bra mopedutbildning. Hur kan jag jobba med Köra moped (STR:s digitala mopedläromedel) så att det ersätter böckerna och utgör ett centralt verktyg i min mopedutbildning?


Kurslängd Startdatum Kursort Platser kvar
1 dag 2018-02-14 Alvesta 11 Boka
1 dag 2018-02-21 Stockholm 7 Boka

Information om Personuppgiftslagen

STR Service AB (STR Service AB, Järvgatan 4, 0418-401000, 556059-9739, info@str.se) lagrar dina namn- och adressuppgifter och andra kontaktuppgifter.

Uppgifterna används för att
  • uppfylla gällande lagkrav
  • uppdatering av den individuella kursdeltagarens utbildningsplan
  • fullgöra kundrelationens ömsesidiga rättigheter och förpliktelser
Ifråga om uppgifter avseende eventuell allergi används detta för att enklare planera måltider, mellanmål mm under utbildningstillfällena för att tillgodose alla kursdeltagares behov.

Personuppgifter sparas under den tid då Du är verksam inom yrkesområdet. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år skriftligen begära information om den behandling av dina personuppgifter som förekommer. Du kan när som helst vända dig till STR Service AB och begära att eventuellt felaktiga uppgifter om dig skall rättas eller raderas.

Läs mer »