Länkar till våra övriga sidor:

Beställning E-handel

Beställa e-handeln till aSTRaWEB

 

1.     Kontakta STR Helpdesk och meddela att du vill ha tjänsten genom att maila till helpdesk@str.se. Mailet med beställningen måste innehålla ert kundnummer. För att få beställa e-handeln krävs att man är medlem i STR och att man använder sig av aSTRa WEB och kassan i aSTRa WEB.

När er e-handel är klar kommer den bli publicerad på http://www.korkort.nu och då vill vi ha in er logga för skolan. Skicka in den redan nu så har vi den tills allt är klart med betalinslösen, betalväxel mm så att vi kan aktivera er e-handel direkt när allt är klart. Loggan ska vara i formatet .jpg.

Månadsavgift: 300kr/mån

 

 

2.     Du behöver en betalinlösentjänst och här har vi ramavtal med Teller. För att ta del av detta avtal ska du fylla i följande blanketter:
- Ansökan, här hittar du ett Exempel på hur man fyller i ansökan. OBS! Tänk på att eventuella siffror i exemplet på inga sätt är verkliga och oftast inte ens rimliga. När ni fyller i blanketten ska ni utgå från er egna trafikskola.
- Här hittar du de villkor som gäller för avtalet med Teller.
- Här kan du även läsa om hur du förhindrar kortbedrägeri och Tellers Användarhandbok

Ansökan ovan ska fyllas i och skickas till (denna information finns även i Ansökan på s. 3):

Teller

Box 576

10131 Stockholm
eller mailas till kundservice-se@teller.com

 

Kostnad för betalinlösning (Teller) 
- 0,72kr per transaktion 
- 1,36 % av beloppet per transaktion


Tänk på att det kan ta upp till 2 veckor innan Teller har behandlat ditt ärende och det kan därför kan vara bra att beställa detta först så att man slipper betala månadsavgiften för DIBS långt innan man kan använda tjänsten. Självklart kan du skicka in båda avtalen samtidigt men de kommer då att bli färdigbehandlade olika snabbt.

 

3.     Fyll i anmälan till DIBS för att få en betalväxel med hjälp av blanketten Kundavtal avseende betaltjänst. Vill du veta vad du behöver fylla i blanketten har du här ett exempel.
Fyll i blanketten, skriv ut och skriv under.
Skanna sedan blanketten och maila den till sales@dibs.se
Om du inte kan skicka den via mail kan du skicka den med post till:
DIBS Payment Services
Att: STR
Box 165
101 23 Stockholm

 

Kostnad för betalväxel (DIBS)
- Anslutningsavgift: 699kr
- Månadsavgift: 90kr
- Per transaktion: 3kr

 

4.    Om ni vill ha tillgång till fakturering via Avato på er e-handel så använder ni denna blanketten.

- 3,50kr per faktura

- 0,95% av fakturabeloppet i provision

 

 

Fraktpris för leveranser via STR är f.n. 56 kr/leverans exkl moms. Detta faktureras trafikskolan. Tänk på att om ni använder er av funktionen ”utleverans från STR”, så kommer ALLA ordrar att stoppas (inte skickas) även de till era elever, om ni har förfallna fakturor till STR. Det är upp till er själva att alltid hålla er uppdaterade angående er reskontra hos STR. Så fort de förfallna fakturorna är betalda, så kommer utleveransen igång igen.

 

Läs mer »