Digital utbildning

Här hittar man guider och hjälp angående de digitala utbildningarna Köra Bil och Köra MC och Köra moped.

Kom igång med Köra bil/MC/Moped/Lastbil och Lastbil med släp
Här hittar du en guide för hur du kommer igång med Elevcentralen Köra... i aSTRa WEB

Lägg till digital utbildning på en elev
Här beskriver vi hur man väljer om elevens läromedel ska vara i digital form eller i bokform

Denna filmen är interaktiv så tittaren måste på vissa ställen klicka i bilden för att komma framåt. Lila pratbubblor innehåller uppmaningar till att klicka och gråa rutor innehåller information.

Sälja digital utbildning på e-handeln
Här beskriver vi hur man går till väga i de fall man vill sälja en digital utbildning i sin e-handel.

Denna filmen är interaktiv så tittaren måste på vissa ställen klicka i bilden för att komma framåt. Lila pratbubblor innehåller uppmaningar till att klicka och gråa rutor innehåller information.

Videoguider som förklarar funktioner i det Digitala utbildningskortet som finns för de digitala utbildningarna

Videoguide som förklarar hur man ställer in undervisningsplanen.