Heltäckande affärssystem

Missa inte nya Optima!

Du har väl inte missat att Optima, som ska ersätta aSTRa WEB, är på gång?
Läs mer om det nya affärssystemet och alla fördelarna genom att klicka här.

 

aSTRa WEB är vårt affärs- och utbildningssystem som är skräddarsytt för dig som trafikutbildare. Systemet ser till att underlätta och effektivisera din vardag. Allt för att du ska få mer tid att arbeta med dina elever och utbildningar. aSTRa WEB är det heltäckande affärssystemet för dig som vill vässa din verksamhet ytterligare.

Eftersom aSTRa WEB är webbaserat kan du ansluta till systemet när som helst oavsett var du befinner dig i världen. Dina elever har möjlighet att göra teori, boka lektioner och följa utvecklingen på sin utbildning i både mobilen och datorn. Lärare och personal kan skapa och se bokningar och schema hemifrån eller i bilen.

Bland annat följande finns i aSTRa WEB:

 • Kundregister
  Håll rätt på alla kunder. Du kan enkelt registrer elever, företagskunder och andra kunder. Alla kunder får ett kundkort där du smidigt kan se just den kundens historik och studieresultat.

 • Bokning
  Komplett bokningssystem som ger dig total överblick över lärare, elev och fordon med resursplanering och smart planeringsfunktion som ser till att scheman förlängs automatiskt.

 • Kassa
  Följ elevens reskontra med debitering av bokningar samt hantering av förskottsbetalningar. Dessutom kan eleven själv följa sina kostnader och betalningar inne i Körkort nu med Elevcentralen. aSTRa WEB innehåller även funktioner för fakturering och verifikat.

 • Digitalt utbildningskort
  Specialbyggt för att användas i en surfplatta och perfekt att ha med sig i bilen! I det digitala utbildningskortet kan du göra mycket mer än att bara registrera hur det gått på körlektionen. Följ elevens status vad gäller teorin, se framtida bokningar och boka nya tider direkt i utbildningskortet.

 • Körkort nu med Elevcentralen
  I plattformen Körkort nu med Elevcentralen kan eleverna enkelt genomföra sin teoretiska utbildning med hjälp av våra digitala utbildningsmaterial och samtidigt hålla koll på bokningar och annat som rör resan på väg till körkort. Körkort nu med Elevcentralen kan nås via en webbläsare i en dator eller surfplatta och finns även som en mobilapp.

 • E-handel
  Sälj produkter och tjänster till dina kunder genom en smidig e-handel. E-handeln, som du enkelt kan bädda in på ditt företags hemsida, stödjer bland annat Swish, faktura och delbetalning. 

 • Objektbanken
  En samling bilder, filmer och dokument som du som trafikutbildare kan ha nytta av i din verksamhet och undervisning. Objekten kan på olika sätt användas i det digitala utbildningskortet och inne i Körkort nu med Elevcentralen.

digitalatjanster_motsochlar_600x400px.jpg

Hitta stöd och hjälp som användare

Använder du dig redan av våra digitala tjänster och produkter? Inne i vår plattform STR Hjälpcenter hittar du hjälp, instruktioner och manualer.

Gå till STR Hjälpcenter