CreditSafe

Smarta funktioner i aSTRa WEB

Hur mycket tid lägger ni på att rätta till problem som beror på felaktigt inlagd adress, personnummer eller namn? Hur lång tid tar processen att registrera en elev med deras förnamn, efternamn, personnummer och adress.

Skulle ni vilja göra detta effektivare?
Inbyggd adressfunktion i aSTRa WEB

I aSTRa WEB finns idag en inbyggd funktion via CreditSafe som gör det möjligt för er att automatiskt hämta korrekta adressuppgifter via ett personnummer. Det går snabbt och allt som krävs är ett enkelt knapptryck. Detta gör er kund­hantering mer effektiv, ni sparar värdefull tid samt risken för felaktiga uppgifter minimeras kraftigt.

Adressfunktionen finns integrerad och för 1 500:-/år får ni tillgång till alla dessa fördelar. 

Kundens ekonomiska status

Hur bra koll har ni på kundens ekonomiska status och vad kan en kreditförlust kosta er? Här finns möjlighet att i samma funktion (steg 2) ta en kreditupplysning på vederbörande. Med hjälp av steg 2 får ni information om huruvida kunden kan betala för sig eller inte, och detta direkt genom “grönt ”eller “rött” ljus. En förfrågan kostar endast 10:- (inkluderat omfrågekopia) och ni slipper chansa eller oroa er för kostsamma kreditförluster.

Några av fördelarna:
  • Spar dyrbar tid!
  • Få korrekta kunduppgifter direkt från CreditSafes databas och minimera risken för felaktiga uppgifter.
  • Effektivisera er kundhantering. Era kunder behöver inte vänta - vilket innebär bättre och effektivare kundvård.
  • Slipp kostsamma kreditförluster.
Vad väntar ni på?

Idag har merparten av de kunder som är implementerade i aSTRa WEB kopplat upp sig. Men själv­klart vill vi att fler upptäcker nyttan med denna smarta och tidssparande funktion. Tid är pengar - och i dagens läge, kanske mer än någonsin.

Vill ni koppla upp er eller önskar mer information?
Kontakta STR på telefon: 0418-401000 eller via e-post: helpdesk@str.se