Region Mitt startar upp en STR-grupp inom aSTRa & STR Medlemshemsida

Region Mitt startar upp en STR-grupp inom aSTRa & STR Medlemshemsida I samband med regionmötet i Järvsö vecka 48 är det premiär för regionens STR-grupp. Detta är en fristående utbildningsdag för dig som är kontorist/receptionist och som jobbar i aSTRa och/eller STR medlemshemsida. Vi startar upp gruppen med en Workshop – där dagen är anpassade efter era önskemål på ämnen och områden samt att vi visar smarta funktioner och lösningar i de olika delarna. Vi utbyter erfarenheter med varandra & hittar nya arbetssätt och funktioner i programmen. Efter workshopen är tanken att just du ska kunna skapa dig ett närverk inom de ämnen och områden som du är intresserad av och vill veta mer inom. Kanske är fortsättningen ett regionalt nätverk där det kan anordnas fortbildningar, kursdagar, webinarium?
1 dag
{{occ.StartDateFormat}}
{{occ.StartTime}} - {{occ.EndTime}}
{{occ.City}}
{{occ.NumAvailableBookings}}
Boka Fullbokat
Anmälningsformulär
Vänligen ange ditt förnamn
Vänligen ange ditt efternamn
Vänligen ange ditt mobilnummer
Vänligen ange din e-postadress
E-postadressen måste anges i korrekt format
Vänligen bekräfta din e-postadress
E-postadresserna måste överensstämma
Vänligen ange ditt personnummer
Vänligen ange ett giltigt personnummer (YYMMDD-XXXX)
Vänligen ange företag
Vänligen ange ett giltigt kundnummer
{{currentCourse.Question1}}
{{currentCourse.Question2}}

{{totalPrice}}kr

{{totalDiscountPrice}}kr

Ange kundnr

{{customerDiscount}} %

0 %

Hantering av personuppgifter

Genom att du bokar dig till våra kurser & evenemang godkänner du vår hantering av dina personuppgifter.
För att kunna hantera lagstadgade krav, intyg, certifikat samt ge en god och långsiktig service så sparas dina personuppgifter i sju (7) år plus innevarande år.
Läs mer om vår personuppgiftshantering.

Saknar du kundnummer?

Om du önskar tillträde till ett evenemang, som inte kräver medlemskap i STR, och du saknar kundnummer kan du klicka här för att komma till blankett för kundansökan.
Kontakta gärna oss på 0418-401000 eller kundservice@str.se om du behöver hjälp med detta.

(Observera att alla kurser inte är tillgängliga för dig)

Fel vid bokningen! Vänligen försök om en stund igen.

Med vänlig hälsning
STR Service AB

  • Administratörer som jobbar med aSTRa/STR-hemsidan dagligen i sitt arbete eller önskar större kunskap för att kunna arbeta mer i dessa än de gör idag. All personal som jobbar på trafikskola är välkommen att delta.

  • Först till kvarn gäller. Anmälan är bindande. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen av orsaker som t.ex. sjukdom eller om inte tillräckligt deltagarantal uppnås. Tyvärr kan vi inte alltid garantera att kursen förläggs till den plats som angivits.

   Eventuell logi bokas av deltagarna själva och ingår inte i kursavgiften.
   STR reserverar ett antal rum på aktuellt hotell för kursen. Dessa finns i normala fall reserverade fram till 30 dagar före kursstart. Därefter finns ingen garanterad logi på aktuellt hotell. I de fall en kurs eller konferens är förlagd på anläggning utan logi hänvisar vi till våra avtalshotell, som då alltid finns på gångavstånd från kursen.
   STR har avtal med Nordic Choice, avtalsnummer 60420811 eller Scandic, D 35 911 41 88. Vid bokning av hotellrum i Landskrona: uppge STR

  • STR:s medlemsföretag, 395 kr/pers exkl moms.
   Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika ingår.

  • Vid avbeställning senare än två veckor före kursstart debiteras halv kursavgift. Vid avbeställning senare än en vecka före kursstart debiteras hela kursavgiften, om deltagaren inte kan åberopa punkten 3 d i STR:s praxis angående ersättning och återbetalning av avbeställning med mera.

  • {{currentCourse.LastBookingFormat}}

  • {{currentCourse.NumOfStudents}}

  • {{currentCourse.City}}

  • {{currentCourse.Location}}

  • {{currentCourse.ResponsiblePerson}}