Region Mitt

Nedan kan du läsa mer om de personer som kandiderade i Region Mitt i regionrådsvalet 2022.

 
Lars Anderzon
Kandiderar till sammankallande

Mitt namn är Lars Anderzon, jag är 55 år och har arbetat som trafiklärare sedan 1990. Jag driver Anderzons Trafikskola i Östersund med fem anställda, samt är delägare i trafikövningsplatsen Jämthalka.

Jag har under den senaste mandatperioden suttit som sammankallande regionsråd samt i förbundsstyrelsen som representant för Region Mitt. Jag har varit med sedan regionerna bildades.

Jag kandiderar till en plats som sammankallande regionsråd då jag vill fortsätta att utveckla vår region och STR så vi står väl rustad att möta framtiden och dess utmaningar. Som regionsråd är min ambition att verka för att vi inom regionen känner samhörighet och kan med erfarenhetsutbyten och kompetensutveckling utveckla våra företag. Denna mandatperiod har varit kämpig för oss alla med den pandemi som fått oss att verkligen kämpa, samtidigt som vi har hittat nya möjligheter att jobba och utvecklas.

Som person är jag framför allt en god lyssnare som tänker efter innan jag talar. Jag tar in synpunkter från andra innan jag bildar min uppfattning och är noggrann med att representera medlemsföretagens åsikter. Tillsammans bildar vi alla STR!


 
Thérese Nilsson
Kandiderar till suppleant

Jag blev färdig trafiklärare 2011 och har sedan dess jobbat i Hudiksvall. 2017 tog jag över Hudiksvalls trafikskola tillsammans med Erika Svensk.

Jag trivs väldigt bra med yrket och ser positivt på att det är mycket som händer i vår bransch just nu. Därför ser jag en plats i regionrådet som en bra möjlighet att få ta del av och uppdateras i det arbete som pågår inom förbundet.