Region Öst

Nedan kan du läsa mer om de personer som kandiderade i Region Öst i regionrådsvalet 2022.

 
Helen Melchersson
Kandiderar till sammankallande

Jag har nu varit STR-medlem i 20 år och arbetar aktivt i både förbundsstyrelsen och servicebolaget. Jag känner otroligt många medlemmar samt är väl insatt i hur vår organisation fungerar.

Jag ser också var i organisationen det ”skaver” och där är jag idag engagerad i hur vi på bästa sätt ska skruva i den för att komma närmare dig som medlem och värna om din trafikskola så den kan drivas på ett lönsamt och hållbart sätt.

Vem är jag? Ja det beror ju på vem jag frågar. Mina kollegor säger att jag som person är driven, tydlig och målinriktad.

Mina vänner säger att jag alltid säger vad jag tycker och att jag aldrig är långsint.

Frågar du mig så är jag en person med vinnarskalle. Jag har ett brinnande intresse för hästsporten och har hela mitt liv tävlat både individuellt och i lag. Det har gjort att jag är bra på att ensam nå uppsatta mål samtidigt som jag insett värdet av att samarbeta med andra.

Det här är sannolikt min sista mandatperiod inom förbundet då jag är 62 år och den vill jag ägna åt att fortsätta hjälpa förbundet och dess dotterbolag så hela vår organisation fortsätter vara hållbar för alla inblandade parter.

Vår omvärld snurrar så otroligt fort samtidigt som vi brottas med pandemier, krigs galningar och kommande lågkonjunktur. Vi måste vara på tårna och kunna ställa om i våra företag i allt snabbare takt. För att klara det behöver vi verktygen och ett förbund som har en tydlig riktning som gynnar oss medlemmar och våra medlemsföretag.


 
Frida Jernström
Kandiderar till suppleant

Jag heter Frida Jernström och äger trafikskolor i Trosa och Gnesta. Jag är nyfiken på vad branschen har att erbjuda i framtiden samt intresserad av hur man kan bredda en trafikskolas olika utbildningar och tjänster. Därför ställer jag upp som kandidat som suppleant i Region Öst. Privat går jag gärna ut och äter gott tillsammans med nära och kära, renoverar hus och pysslar om mina två getter.