2024-05-29 Utbildningsmaterial/tjänster

Tunga behörigheter nu i appen Körkortsboken

Nu har alla tunga behörigheter flyttat in i STR:s officiella teoriapp Körkortsboken. Därmed kan eleverna från och med nu studera teorin för behörigheterna C, CE, D, DE samt C1, C1E, D1, D1E.

Nu finns teorin för alla tunga behörigheter på plats inne i Körkortsboken. Därmed kan eleverna från och med nu studera behörigheterna C, CE, D, DE samt C1, C1E, D1, D1E.

✅ Allt utbildningsmaterial har setts över och uppdaterats
✅ Följer samma upplägg som för Körkortsboken Bil
✅ LäsaÖva och Svara med möjlighet till tester
✅ Innehållet är granskat av trafiklärare

Precis som för de övriga behörigheterna i Körkortsboken kan du som utbildare sälja rabatterade värdekoder till eleverna som sedan låser upp teorin. Eleverna kan även hitta utbildningsmaterialen på Korkort.nu.

Så jobbar du med värdekoderna

Du som Optima-agent köper numer in värdekoder för utbildningsmaterialen i Körkortsboken till ett rabatterat pris. Så även för de nya tunga behörigheterna. Hämta hem vinsten direkt när du säljer värdekoderna vidare till dina elever!

Läs mer här om hur det fungerar

 


 

marknadsmaterial.jpg
Marknadsföringsmaterial till dig!

Ta chansen att synliggöra det tunga utbildningsmaterialet! Vi har tagit fram ett marknadsföringsmaterial som du kan använda dig. Skriv ut en A4:a och sätt upp i din lokal eller använd bilderna i dina sociala medier för att lyfta de tunga behörigheterna! Klicka här för att komma till materialet.