För en trygg resa till körkortet

STR:s bolag STR Service AB erbjuder en mängd produkter och tjänster för att underlätta för dig som trafikutbildare och dina kunder. Utöver tryckta böcker och studiehäften erbjuds det flexibla affärssystemet Optima och utbildningsplattformen Körkortsboken med tillhörande utbildningsmaterial.

STR erbjuder genom STR Service både affärssystem för dig som utbildare och såväl digitala som analoga utbildningsmaterial för körkortstagaren. Utöver vår teoriapp Körkortsboken, med teori för flera olika behörigheter, finns även tryckta böcker och studiehäften. Genom att använda material från STR får eleven rätt kunskaper för att klara sitt prov. Innehållet i våra material är kvalitetssäkrat och granskat av trafiklärare.

medlemsforman_produkter.png

Som medlem i STR har du rabatt på produkter och tjänster. Klicka här för att bli medlem.

Optima - en helhet för dig som utbildare

För glädjen i en effektiv verksamhet

Optima är ett fullständigt integrerat affärs- och utbildningssystem där du hanterar alla delar av verksamheten – från lärarnas och elevernas scheman till personaladministration och fakturering.

Optima är utvecklat av proffs på pedagogik och digitala utbildningsverktyg. Med förbundet STR:s långa historia i ryggen har STR Service oöverträffad kompetens och erfarenhet av att ta fram pedagogiska IT-system och läromaterial för utbildare och elever.

Läs mer om systemet på Optimas webbplats

optima_medlemsforman_ny_1080x1080px.png

Körkortsboken - digitalt utbildningsmaterial

Chansa inte - välj den trygga vägen!

Körkortsboken är den officiella appen från STR där eleven kan plugga sin körkortsteori. Innehållet i materialet är kvalitetssäkrat och granskat av trafiklärare och eleven kan välja helt själv hur hen vill plugga – genom att läsa, öva eller svara på frågor.

I Körkortsboken hittar eleven teori för flera olika behörigheter med varierat innehåll, 1 000-tals frågor och klara provet-garanti. Och om du som utbildare använder affärssystemet Optima kan du även följa hur det går för eleven med teorin inne i ditt system. Smidigt, va?

Läs mer om Körkortsboken på Korkort.nu

kb_medlemsforman_ny_1080x1080px.png

Böcker och studiehäften

Allt för elevens körkortsresa

Oavsett vilket körkort eleven vill ta så har STR utbildningsmaterialet som kan hjälpa till på resan. Utöver vårt digitala material erbjuder vi både tryckta böcker och studiehäften för en mängd behörigheter - från moped och personbil till traktor och taxi - och vi har även material till handledare. 

Du som STR-medlem har rabatt på produkter och tjänster från STR Service. Kom bara ihåg att du även behöver bli kund hos STR Service. Men ett första steg är att ansöka om medlemskap i förbundet. Följ bara länken nedan så är du i gång med din resa in i STR.  

Bli medlem i STR här

tryckt_medlemsforman_ny_1080x1080px.png