Om STR Service AB

STR Service AB ägs av STR och fungerar som ett servicebolag för medlemsföretagen. Servicebolaget är placerat i Landskrona och erbjuder därifrån sina tjänster till medlemmar och kunder i hela landet.

Genom STR Service AB arrangeras bl a fortbildning inom olika områden, både för ägare och anställd personal. Servicebolaget är också ett läromedelsförlag med egen produktion av läromedel och digitala utbildningstjänster inom förarutbildning. Vidare bedrivs omfattande utveckling av IT-system för utbildningsföretag. Som stöd för medlemmarna finns IT-stöd och övrig kundservice. Som grund i framtagande av material och kursverksamhet ligger STR:s pedagogiska grundsyn.

STR Service AB driver dessutom affärsområdena EcoDriving och Yrkesförarkompetensbevis (YKB) och hjälper medlemmarna med rikstäckande försäljning, avtalsskrivning och administration. EcoDriving utvecklades först för personbil men finns idag även för tunga fordon, arbetsmaskiner och tåg och STR har sedan starten utbildat ca 70 000 yrkeschaufförer.

Årets arbetsgivare 2019

Under näringslivsgalan som arrangeras av Landskrona stad utsågs STR Service AB till "Årets arbetsgivare 2019". Läs mer om utnämningen.

Årets arbetsgivare_banner 600.jpg