2021-06-23

BE-boken och Handledarboken utkommer som e-böcker

På begäran från många håll, och som ett naturligt steg i den digitala utvecklingen, har vi arbetat fram två nya e-böcker. Den 1:a juli släpper vi BE-boken och Handledarboken som då finns till försäljning i webbutiken här på str.se.

- I och med att BE-boken blir digital kan du som utbildare erbjuda dina BE-kunder ett material som är helt digitalt; BE-boken som e-bok, frågorna i Elevcentralen för BE och för att ”putsa” lite på grundkunskaperna, varför inte Köra bil - digital i Elevcentralen, säger Karin Joelsson, verksamhetsansvarig tunga fordon STR.

De nya e-böckerna har en sökfunktion och gör det möjligt att skapa egna anteckningar och bokmärken. Att handledarboken nu introduceras i digital form ligger väl i linje med möjligheten att bedriva introduktionsutbildningen som fjärrundervisning.

- Det är jättesmidigt att erbjuda Handledarboken som e-bok när du kör introduktionsutbildningen som fjärrundervisning, säger Pia Söderlund, verksamhetsansvarig bil STR, och poängterar samtidigt miljöaspekten som en viktig faktor för att mer övergå till digitalt material.

De nya e-böckerna BE-boken och Handledarboken lanseras den 1:a juli och finns då till försäljning i STR:s webbutik.