2023-02-01 Övrigt

Mitt i Trafiken byter form och skickas ut som nyhetsbrev

Mitt i Trafiken har bytt form. I stället för att varje vecka publicera blandade nyheter på facebooksidan och på mittitrafiken.se satsas framöver på fördjupningar kring viktiga branschfrågor som rör förarutbildning och trafiksäkerhet. Nyheterna skickas ut i omgångar i riktade nyhetsbrev via e-post direkt till dig som läsare.

- Vi vill hitta nya och effektivare sätt att nå ut med STR:s ståndpunkt i viktiga frågor för att kunna påverka och väcka opinion. Genom nyhetsbrev så kan vi rikta utskicken på ett helt annat sätt och nå de nyckelpersoner vi behöver, säger STR:s vice ordförande Maria Stenman.

Mitt i Trafikens nyhetsbrev kommer att skickas ut till berörda politiker, myndigheter, forskare och media och kommer också per automatik till dig som STR-medlem som redan får STR:s eget nyhetsbrev ”STR Medlem”.

Utskicket från Mitt i Trafiken är kostnadsfritt och du kan närsomhelst avanmäla dig.

Är du medlem men får inte nyhetsbrev?

Varannan vecka skickar STR normalt ut nyhetsbrevet ”STR Medlem” till din e-post med en sammanfattning av den viktigaste informationen från både STR Servicekoncernen och STR Förbund. Nyhetsbrevet är för alla på skolan, oavsett vilken roll du har. Om du är ansvarig representant - säkra gärna upp att dina medarbetare får ta del av utskicken genom att registrera dem på str.se under Min sida (kräver medlemsinlogg) >>

Får du som representant inte nyhetsbrevet STR Medlem? Kontakta oss via STR Hjälpcenter >> för att se så din e-post är registrerad.

 

✉️

Missa inte våra nyheter!
Visste du om att du kan prenumerera på ett nyhetsbrev med innehåll från Mitt i Trafiken? Följ bara länken nedan och fyll i din e-postadress för att få nyhetsbrevet i din inkorg.