2019-04-03

Följ riksmötets livesändning

Under fredagen äger STR:s riksmöte rum i Stockholm. För dig som inte är på plats finns möjlighet att följa mötet genom en livesändning. Både här på STR.se och på vår Facebook-sida där du även kan interagera.

STR firar 80-årsjubileum och nu på fredag äger riksmötet rum i Stockholm. För att ge så många som möjligt en möjlighet att följa STR:s riksmöte kommer vi även i år att sända mötet live. Men nytt för i år att att vi, utöver att sända riksmötet på vår Facebook-sida, även kommer att sända det här på STR.se. Riksmötet startar klockan 9.00 och pågår fram till klockan 16.00 med avbrott för pauser och lunch.

Följer du riksmötet på vår Facebook-sida finns möjlighet att interagera genom att använda dig av kommentarsfältet till inlägget som sändningen visas i. Under mötespunkterna 12, 14 och 15 kan du dessutom ställa frågor som vi i mån av tid vidarebefordrar till presidiet i realtid. Kom bara ihåg att uppge fullständigt namn, företaget du jobbar på samt din ort när du ställer frågan. Notera även att det inte finns någon garanti att alla frågor som ställs på Facebook tas upp på riksmötet.

Livesändningen är nu avslutad. Tack för att du tittade!