2024-04-11 Utbildningsmaterial/tjänster

Körkortsboken Bil finns nu på engelska!

Elever som vill plugga teorin för B-körkort på engelska kan nu göra det i Körkortsboken. Den engelska versionen av teorimaterialet säljs som en separat utbildning och heter "Körkortsboken Bil - English". 

• Eleven köper antingen Körkortsboken Bil eller Körkortsboken Bil - English som sitt teorimaterial. Eleven kan alltså inte växla språk, utan utbildningen köps som en behörighet, precis som moped eller BE köps.

• Den engelska versionen av teorin kan säljas som värdekod via dig som trafikutbildare i samma perioder som det övriga B-materialet. Den går även att köpa via Korkort.nu som presentkort/värdekod eller vanlig produkt. 24-månadersperioden kommer endast vara möjlig att handla via trafikskolan.

• Allting från den svenska teorin är översatt utom filmer och några bilder under Öva. Priserna för de olika perioderna av Körkortsboken Bil - English är samma som för perioderna i den svenska versionen. 

Tänk på! Eleven får inte automatiskt tillgång till det svenska materialet om hen köper det engelska - de är som sagt separata utbildningar. Sälj endast det engelska materialet till den elev som vill ha det. Just nu är det teorin för B-behörigheten som finns översatt.