2024-02-27 Övrigt

Nytt telefonnummer direkt till STR Services helpdesk

För att göra kontakten med vår helpdesk smidigare och underlätta om du behöver hjälp lanserar vi under denna vecka ett direktnummer. 

Det nya direktnumret till helpdesk är 0418-40 10 50.

Vårt telefonnummer sedan tidigare, 0418-40 10 00, finns kvar och du kan ringa det om du behöver hjälp med andra ärenden som till exempel kanslikontakter, medlemsfrågor.

För att göra din kontakt med vår helpdesk ännu smidigare lanserar vi nu ett direktnummer. Det nya numret kommer att aktiveras någon dag under veckan (26 februari-1 mars). Om du ringer 0418-40 10 50 framöver kommer du att komma till vår helpdesk direkt utan att behöva använda dig av olika knappval för att komma fram. När det nya telefonnumret aktiveras under veckan kommer du även att bli informerad om/hänvisad till det nya numret i röstsvaret om du ringer vårt vanliga nummer på 0418-40 10 00.

Det går även fortsatt bra att ringa just 0418-40 10 00 om ditt ärende gäller order, leverans, faktura eller företagskurser eller evenemang. Det är även det nummer du fortsatt ringer vid förbunds- eller medlemsärenden samt om du vill bli kund eller veta mer om våra produkter och tjänster.

Har dina elever frågor kopplat till Körkortsboken eller Elevcentralen?

Vi har ingen telefonsupport för elever. I stället kan de gå in på vår hjälpsida för Körkortsboken och Elevcentralen som hittas på support.korkort.nu. Där kan de ta del av stöd kopplat till produkterna samt även registrera ärenden för vidare hjälp. Dina elever kan även maila support@korkort.nu för att skapa ett supportärende.