2019-11-25

STR blir delägare i kommunikationsbyrån Identitet

Från 14 november är STR Service AB som ägs av Sveriges Trafikutbildares Riksförbund – förkortat STR – delägare i kommunikationsbyrån Identitet med kontor i Malmö. Samgåendet är ett led i STR:s ambition att bidra till sina medlemmars fortsatta utveckling inom digital teknik och marknadsföring.

– Jag är glad över att vi kunde ta detta steg då den kompetens som Identitet besitter är viktigt för vårt förbunds utveckling inom det digitala området, säger Berit Johansson, förbundsordförande för STR.

– STR och STR Service AB har sedan något år tillbaka ett nära samarbete med Identitet. Identitet har hjälpt oss med våra webbplatser och med budskap, kommunikation och digital marknadsföring. Identitet har blivit väl insatta i branschen och nu vill vi ta nästa steg i detta samarbete, säger Håkan Björklund, vd på STR Service AB.

Identitet Teander Kommunikation AB – vilket är Identitets juridiska namn – startade för 20 år sedan av Magnus Teander. Identitet erbjuder idag en rad tjänster inom koncept, varumärkesutveckling och marknadsföring till både små och stora företag (läs mer på identitet.se). Magnus Teander har fram till nu varit ensam ägare, men ser med STRs delägarskap en stor potential.

– Vi kommer få lättare att stötta STR och deras över 700 medlemmar. Vi vill ge dem vad de behöver för att utveckla sina affärer i en mer och mer digital framtid. Med STRs delägarskap får medlemmarna en partner som de kan lita på och som aktivt kommer arbeta för att utveckla marknadsföringen i branschen. Samtidigt kommer STR att dra nytta av att vi även fortsättningsvis kommer att arbeta med fler kunder och få möjlighet att vidareutveckla och paketera fler tjänster i marknadsföringens absoluta framkant. Det händer mycket inom marknadsföring och vi kommer fortsätta bevaka utvecklingen och möjligheterna för våra kunder att ha en så effektiv marknadsföring som möjligt.

Vill du veta mer? Kontakta:
Magnus Teander, vd, Identitet Kommunikation AB, 0733-125 232, magnus@identitet.se
Läs mer om Identitet på www.identitet.se

Håkan Björklund, vd, STR Service AB, 0418-401011, hakan.bjorklund@str.se

Klicka här för att läsa pressmeddelandet från Identitet.