2022-11-21 Utbildningsmaterial/tjänster

Ta steget – beställ Optima i dag!

Det är jätteroligt att vi har fått in så många beställningar av Optima. Många ser fram emot att snabbt komma igång när det väl är dags. Är du också redo att ta steget över till Optima? Om du ännu inte har gjort din beställning finns det tre goda anledningar att göra det:

  •   För effektiviteten i verksamheten

Optima ger dig som företagare en panoramavy över hela verksamheten så att du kan driva en lönsam, hållbar och framtidssäkrad trafikskola. Samtidigt ger du personalen ett lättarbetat och överskådligt verktyg som gör vardagen enklare och roligare för alla.

  • För glädjen i utbildningen

I Optima ger du både elever och lärare rätt förutsättningar för ett stimulerande och effektivt lärande. Läraren följer elevernas utveckling genom en tydlig utbildningsstruktur, samtidigt som eleven får en engagerande och pedagogisk lärupplevelse i ett behändigt digitalt format.

  • För tryggheten i lösningen

I årtionden har STR hjälpt människor att lyckas med sin körkortsutbildning. Alla vi som har varit med i utvecklingen av Optima har gedigen erfarenhet av pedagogiska hjälpmedel och it-lösningar inom trafikutbildning. Med oss får du en leverantör du kan lita på.


 

optima_hjarta.png
Boka din plats på våra webbinarier!

Kanske känner du att du fortfarande behöver veta lite mer innan du bestämmer dig. Då rekommenderar vi att du anmäler dig till ett av våra webbinarier. Missa inte chansen att få en inblick i vad Optima innebär för lärare, elever, administratörer, ekonomer och ledning.

Klicka här för att boka din plats
  optima_notis.png
Läs mer om Optima

Besök gärna vår Optima-webbplats. Där hittar du nyttig information om vad lösningen innebär för dig som trafikutbildare:

• Få en översikt över alla funktioner.
• Jämförelse mellan Optima och aSTRa WEB.
• Få svar på de vanligaste frågorna.
• Lär känna teamet bakom Optima.

Till webbplatsen

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss via STR Hjälpcenter. Delta även gärna i diskussionerna eller ställ dina frågor i vårt diskussionsforum.

Till STR Hjälpcenter
Till forumet om Optima