Medverkande

Mattias Goldmann

Mattias är killen som blivit dubbad till riddare för sitt engagerade klimatarbete av franska regeringen. Han är både driven och entusiasmerande och 2016 utnämndes han till ”Mäktigast i Hållbarhetssverige”. Mattias syns ofta som talare och moderator men framför allt är han en duktig och engagerad debattör. 

Mattias har tidigare varit aktiv inom Gröna Bilister och han har varit VD på Fores som bland annat driver tankesmedjan 2030-sekretariatet där STR också är medlemmar. Hans stora uppdrag har varit att tillsammans med företag, kommuner och organisationer få forskning och idédebatt att leda till konkreta förändringar inom politiken. I dag är Mattias Chief Sustainability Officer på Sweco. Mattias är nyfiken och intresserad av hur trafikskolebranschen kan vara med och påverka framtid och klimatmål.

Mattias har i många år arbetat med hållbarhetsfrågor kopplat till transporter, fordon och drivmedel. Han är djupt engagerad och kunnig samt brinner för ämnet. Mattias kommer delta på en workshop där vi bland annat funderar på hur kommande miljölagstiftning påverkar trafikskolebranschen. Han har tidigare varit med på STR Höstmöte 2015.

Eva Gyllensvaan

Tidigare räckte det med att veta vad grannen tyckte och tänkte. I dag måste du förstå människor från hela världen. Denna kunskap är ett av de viktigaste strategiska verktygen för att organisationer ska lyckas i framtiden. Det handlar både om möten på hemmaplan och ute i världen. 

Eva Gyllensvaan, som varit på Höstmöten och hållit egna kurser för STR, har 20 års erfarenhet av relationer i internationell miljö genom sitt arbete på SAS och SAS Flight Academy. Där byggde hon upp och ansvarade för produktområdet Human Relations Training Services, som bland annat utbildade inom området interkulturella relationer och kommunikation. 

Seminariet ger nya kunskaper, sorterar tidigare erfarenheter, rätar ut frågetecken och ger inspiration till att upptäcka mer om andra kulturer. Nya kunskaper att använda både i arbetet på trafikskolan och i det privata livet. Seminariet är faktabaserat och presenteras på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Fakta blandas med anekdoter, egna erfarenheter och aha-upplevelser, allt i ett medryckande tempo där ingen kan sitta oberörd.