Underhållning

Under höstens regionmöten väntar inte bara ett fullspäckat program med föreläsningar, workshops och inspiration. På kvällarna blir det musik och dans. Nedan kan du läsa mer om vilken underhållning du kan se fram emot under respektive regionmöte.

STR Regionmöte Norr (Luleå 4-5 november)
Kvällen startar i Skybaren med ett fartfyllt och klurigt musikquiz. Under och efter middagen är det Boris Bagage som underhåller och bjuder upp till dans. Anmäl dig till regionmötet här.

STR Regionmöte Väst/Syd (Halmstad 14-15 november)
Under middagen blir det musikquiz samtidigt som en trubadur bjuder på musik. Efter middagen slår vi upp dörrarna till nattklubbsdelen där en DJ står för skivvändandet. Anmäl dig till regionmötet här.

STR Regionmöte Stockholm/Tvärs (Bålsta 28-29 november)
Under julbordet blir det musikquiz samtidigt som en trubadur bjuder på musik. Efter julbordet bjuder vi in till dans med DJ vid skivspelaren. Anmäl dig till regionmötet här.

STR Regionmöte Mitt (Östersund 5-6 december)
Ett trevligt julbord med underhållning från ett lokalt band. Se till att ta med alla på företaget och ha årets julfest på kvällen med trevliga kollegor! Anmäl dig till regionmötet här.

STR Regionmöte Öst (Vildmarkshotellet 11-12 december)
Det kommer bli underhållning under middagen av Stefan från Möjligheternas Gård. Sedan öppnar upp vi upp dansgolvet med DJ och bar. Anmäl dig till regionmötet här.