Medverkande

OBS. Mer information om de medverkande kommer.

fredrik_400x250px.jpg

Fredrik Berling

Moderator

Fredrik Berling är känd från TV för de flesta. Han var med och startade "Hjärnkontoret" och var dess första programledare. Sedan dess har det blivit mycket TV både framför och bakom kameran. Fredrik är ett känt ansikte för STR:are och varit med på tidigare Höst- och Vintermöten.

elaine_400x250px.jpg

Elaine Eksvärd

Föreläsare

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. 

blossom_400x250px.jpg

Blossom Tainton

Föreläsare

Blossom Tainton är en ständigt aktuell folkkär hälsoprofil med ett av de starkaste varumärkena i Sverige inom hälsa, friskvård och träning. Det stora genombrottet kom med hälsoprogrammet ”Toppform” i SVT där Blossom var programledare och coach i samtliga sex säsonger.

klas_400x250px.jpg

Klas Hallberg

Föreläsare

Klas Hallberg är utnämnd till en av världens nio bästa talare och en prisad scenartist och författare. ”I kundens skor” är en inspirerande och tänkvärd föreläsning för dig som jobbar hårt med att få din organisation att bli bättre på att möta de som ni finns till för.

andresturesson_400x250px.jpg

André Sturesson

Föreläsare

André Sturesson är skåningen som brinner för hälsa, välbefinnande och frågan: Vad är ett bra liv? Han föreläser om hjärnforskning, mentala aspekter kopplade till fysisk aktivitet och stresshantering.