Kunskapsprov Förarbevis moped

Kunskapsprov förarbevis moped är en webbaserad tjänst som STR erbjuder för att examinera dina elever till förarbevis moped. Tjänsten ersätter den tidigare CD-skivan Examination moped klass 2, som inte längre godkänns av Transportstyrelsen.
Materialet innehåller två prov med vars 35 frågor, godkända av Transportstyrelsen. I tjänsten ingår även att historik sparas i två år enligt de krav du som utbildare har från Transportstyrelsen. Historiken kan även användas till att se var just era elever är starka och svaga och ni kan justera er utbildning efter behov.

Så här fungerar det:
Du lägger in dina elever i systemet i STR Möts & Lär. När de ska skriva sitt examinationsprov loggar du in dem i en av era datorer. De genomför provet på plats och både godkända och underkända rapporteras till Transportstyrelsen. Länk till rapporteringen finns i tjänsten. Se en film om hur det går till >>

Jag är intresserad, hur går jag vidare?
Beställ tjänsten via STR:s webbutik. Då skapar vi ett eget rum till dig i vår plattform Möts & Lär där du sköter dina examineringar och även får historiken samlad. Efter några dagar återkopplar vi till dig med inloggningarna så du kommer åt rummet och kan börja lägga in dina elever.
Det är gratis att ansluta till tjänsten, sen blir det en engångskostnad per elev du lägger in i systemet. Det blir alltså ingen ökad kostnad även om elever behöver göra flera omprov. Du faktureras en gång i månaden via e-faktura och priset beror på vilket medlemskap ditt företag har i STR. Logga in i STR:s webbutik för att se ert pris.