Fortbildning Riskettan B 2021/2022

Fortbildning Riskettan B 2021/2022 Du som undervisar i Riskettan B ges möjlighet att utveckla din teknik för att nå dina deltagare. Fortbildningen består av tre delar och behandlar hur du aktiverar och ökar chansen för deltagarna att minnas det viktiga i ditt budskap.

Syfte:
Öka din kunskap i presentationsteknik och hur du lyckas med effektiv presentation.

Mål:
Nå fram till dina åhörare och behåll deras uppmärksamhet.

Del 1: Effektiv presentation

Micke Hermansson föreläser om hur individen tar in och förstår ny information. Föreläsningen är uppdelad i fem filmer som du tittar på när det passar dig. br>
Micke ger dig konkreta tips på hur du ska få dina elever att förstå vad du menar och att vilja veta mer. Vägen dit är rätt presentationsteknik och retoriska färdigheter. Du lär dig om övertygande inledningar, storytelling och effektiv användning av tekniska hjälpmedel. Du lär dig också om kroppsspråkets betydelse och hur du skapar en ultimat presentation i PowerPoint och varför en minutkort filmsnutt kan bli din bästa vän.

Micke Hermansson levererar användbar kunskap hur du når ut med information – alltid med grund i aktuell forskning och med glimten i ögat.

Inspelningen med Micke är unikt framtagen för STR och är obligatorisk i fortbildningen.

Del 2: Genomgång av effektiv presentation och presentationsteknik
kl. 09:30-15:30 (paus för lunch kl. 12:00-13:00)

Du reflekterar kring Mickes föreläsning tillsammans med andra kursdeltagare och kursledare. Hur kopplar du detta till din egen utbildning och dina deltagare? Känner du igen dig i situationer han tar upp? Mötet sker via Zoom både i grupp och helklass.

Du får tid till eget arbete med återkoppling till andra deltagare. Se till att du har tillgång till din undervisningsplan för ditt eget arbete på kursen, det vill säga den undervisningsplan ni har tillstånd för på just din arbetsplats.

Del 3: Utvärdering
Du fyller i en utvärdering för att sen erhålla dokumentation på genomförd fortbildning.

OBS! Du förbereder dig genom att titta på de fem filmerna av Micke Hermansson innan aktuellt kursdatum. Länk till filmerna och information om förberedande uppgifter skickas per e-post två veckor innan kurstillfälle.

Kursledare:
Jeanette Jedbäck Hindenburg, Maria Nilsson samt Micael Hermansson*

*Micke beskriver sig själv så här:
Från den lilla orten Norra Fjällnäs, Lappland (en förort till Tärnaby) har min resa tagit mig ut i vida världen, mycket tack vare att jag startade konceptet Grej of the Day. Flera böcker och tusentals föreläsningar senare håller jag fortfarande fast vid min devis: “Kunskap är coolt”, och jag slutar aldrig fascineras över hur man kan leverera kunskap och hur den kan tas emot.
Jag började med GOTD i en åk 4 år 2009 och nu, drygt 10 år senare, finns GOTD i många länder (bland annat Finland och Nederländerna) och närmare 70 000 lärare följer detta fenomen via olika sociala medier.
Sju böcker och hundratals föreläsningar senare består min vardag av att odla en ohanterlig skivsamling, skriva böcker och inspirationsföreläsa, och jag tröttnar aldrig på att lära mig nya saker - för kunskap är coolt.


Micke Hermansson är pedagog, föreläsare och författare. Han har tidigare engagerats av STR Region Norr och refererar i största möjliga mån till trafikutbildarbranschen i sina föreläsningar.

www.mickehermansson.seNytt upplägg på fortbildning kommer under hösten 2022, klicka HÄR för att se aktuella datum.
1 dag
{{occ.StartDateFormat}} {{occ.StartTime}} - {{occ.EndTime}}
{{occ.City}}
Anmälningsformulär
Vänligen ange ditt förnamn
Vänligen ange ditt efternamn
Vänligen ange ditt mobilnummer
Vänligen ange din e-postadress
E-postadressen måste anges i korrekt format
Vänligen bekräfta din e-postadress
E-postadresserna måste överensstämma
Vänligen ange ditt personnummer
Vänligen ange ett giltigt personnummer (YYMMDD-XXXX)
Vänligen ange företag
Vänligen ange ett giltigt kundnummer
Företaget är kreditspärrat. Vänligen kontakta STR på 0418-401000 eller info@str.se.
{{currentCourse.Question1}}
{{currentCourse.Question2}}

{{totalPrice}} kr

{{totalDiscountPrice}} kr

{{totalPrice}} kr

Ange kundnr

{{companyType}} {{customerDiscount}} %

Ingen rabatt erhållen

Företaget kreditspärrat

Hantering av personuppgifter

Genom att du bokar dig till våra kurser & evenemang godkänner du vår hantering av dina personuppgifter. För att kunna hantera lagstadgade krav, intyg, certifikat samt ge en god och långsiktig service så sparas dina personuppgifter i sju (7) år plus innevarande år.
Läs mer om vår personuppgiftshantering.

Saknar du kundnummer?

Om du önskar tillträde till ett evenemang, som inte kräver medlemskap i STR, och du saknar kundnummer kan du klicka här för att komma till blankett för kundansökan.
Kontakta gärna oss på 0418-401000 eller info@str.se om du behöver hjälp med detta.

(Observera att alla kurser inte är tillgängliga för dig)

Ett fel inträffade vid bokningen.
Vänligen försök om en stund igen.

Med vänlig hälsning
STR Service AB

  • Lärare inom STR medlemsföretag som arbetar med Riskettan B m.m.

  • Först till kvarn gäller. Anmälan är bindande. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen av orsaker som t.ex. sjukdom eller om inte tillräckligt deltagarantal uppnås.

  • Guldmedlem 1 596 kr
   Företagsmedlem 1 824 kr
   Intressemedlem 2 052kr
   Övriga utbildare 2 280 kr
   Priser exkl. moms

  • Vid avbeställning senare än två veckor före kursstart debiteras halv kursavgift. Vid avbeställning senare än en vecka före kursstart debiteras hela kursavgiften, om deltagaren inte kan åberopa punkten 3 d i STR:s praxis angående ersättning och återbetalning av avbeställning med mera.

  • {{currentCourse.LastBookingFormat}}

  • {{currentCourse.NumOfStudents}}

  • {{currentCourse.City}}

  • {{currentCourse.Location}}

  • {{currentCourse.ResponsiblePerson}}