Fortbildning Riskettan B 2021

Fortbildning Riskettan B 2021 Nu erbjuder vi dig en ny möjlighet där du som Riskettan B-lärare får uppdatera dig på hur du i din profession kan utvecklas och nå dina kunder med ditt budskap. Hur når du dina deltagare på en utbildning? Hur aktiverar du deltagarna samt ökar möjligheterna att komma ihåg det viktiga?
Fortbildningen är indelad i tre delar.

Syfte:
Öka din kunskap inom presentationsteknik och hur du lyckas med effektiv presentation.

Mål:
Att bli bättre på att nå fram till åhörarna och lyckas behålla deras uppmärksamhet.

Del 1: ”Effektiv presentation”

En inspelad föreläsning med Micael Hermansson uppdelad på ett antal filmer där du själv kan sitta vid din dator eller surfplatta och höra hur han pratar om hur en individ tar till sig och förstår ny information.

Micke Hermansson ger dig konkreta tips på hur du ska få dina elever att både begripa vad du menar och vilja veta mer. Rätt presentationsteknik och retoriska färdigheter är vägen framåt. I utbildningen får du lära dig mer om övertygande inledningar, storytelling, och effektiv användning av tekniska hjälpmedel. Det kommer att handla om kroppsspråkets betydelse och hur man skapar en ultimat power point-presentation – därtill en förklaring till varför en minutkort filmsnutt kan bli din bästa vän.

Med grund i aktuell forskning och beprövad erfarenhet förklarar Micke Hermansson hur man når ut – som alltid levererar han användbar kunskap med glimten i ögat.

Denna inspelning med Micke är unikt framtagen för STR och ingår som en obligatorisk del i denna digitala fortbildning. Du tittar på filmerna vid eget lämpligt tillfälle.

Del 2: Genomgång av effektiv presentation och presentationsteknik
kl. 09:30-15:30 (med paus för lunch kl. 12:00-13:00)

Ett digitalt möte via Zoom där du tillsammans med andra kursdeltagare och kursledare refererar till Micael Hermansson och hans lärdomar. Hur kopplar du detta till din egen utbildning och dina deltagare? Känner du igen dig i situationer han pratar om? Med kursledarnas guidning får du hjälp att vända och vrida på dessa både i grupp och i helklass.

Du kommer få tid till eget arbete med återkoppling till andra deltagare. Se till att du har tillgång till "din" undervisningsplan för ditt egna arbete på kursen (dvs. den undervisningsplan som ni har tillstånd för på just din arbetsplats).

Del 3: Utvärdering
Du fyller i en utvärdering för att sen erhålla dokumentation på genomförd fortbildning.

OBS! Det är viktigt att du förbereder dig genom att titta på filmerna Micael Hermansson innan aktuellt kursdatum. Länk till filmerna och information om förberedande uppgifter mailas ut innan kurstillfälle.

Kursledare:
Jeanette Jedbäck Hindenburg/Maria Nilsson/Maria Stenman samt Micael Hermansson*

*Micke beskriver sig själv så här:
Från den lilla orten Norra Fjällnäs, Lappland (en förort till Tärnaby) har min resa tagit mig ut i vida världen, mycket tack vare att jag startade konceptet Grej of the Day. Flera böcker och tusentals föreläsningar senare håller jag fortfarande fast vid min devis: “Kunskap är coolt”, och jag slutar aldrig fascineras över hur man kan leverera kunskap och hur den kan tas emot.
Jag började med GOTD i en åk 4 år 2009 och nu, drygt 10 år senare, finns GOTD i många länder (bland annat Finland och Nederländerna) och närmare 70 000 lärare följer detta fenomen via olika sociala medier.
Sju böcker och hundratals föreläsningar senare består min vardag av att odla en ohanterlig skivsamling, skriva böcker och inspirationsföreläsa, och jag tröttnar aldrig på att lära mig nya saker - för kunskap är coolt.


Micke Hermansson är pedagog, föreläsare och författare. Han har tidigare engagerats utav STR Region Norr och refererar i största möjliga mån till trafikutbildarbranschen.

www.mickehermansson.se

1 dag
{{occ.StartDateFormat}}
{{occ.StartTime}} - {{occ.EndTime}}
{{occ.City}}
{{occ.NumAvailableBookings}}
Boka Fullbokat
Anmälningsformulär
Vänligen ange ditt förnamn
Vänligen ange ditt efternamn
Vänligen ange ditt mobilnummer
Vänligen ange din e-postadress
E-postadressen måste anges i korrekt format
Vänligen bekräfta din e-postadress
E-postadresserna måste överensstämma
Vänligen ange ditt personnummer
Vänligen ange ett giltigt personnummer (YYMMDD-XXXX)
Vänligen ange företag
Vänligen ange ett giltigt kundnummer
Företaget är kreditspärrat. Vänligen kontakta STR på 0418-401000 eller info@str.se.
{{currentCourse.Question1}}
{{currentCourse.Question2}}

{{totalPrice}} kr

{{totalDiscountPrice}} kr

{{totalPrice}} kr

Ange kundnr

{{companyType}} {{customerDiscount}} %

Ingen rabatt erhållen

Företaget kreditspärrat

Hantering av personuppgifter

Genom att du bokar dig till våra kurser & evenemang godkänner du vår hantering av dina personuppgifter.
För att kunna hantera lagstadgade krav, intyg, certifikat samt ge en god och långsiktig service så sparas dina personuppgifter i sju (7) år plus innevarande år.
Läs mer om vår personuppgiftshantering.

Saknar du kundnummer?

Om du önskar tillträde till ett evenemang, som inte kräver medlemskap i STR, och du saknar kundnummer kan du klicka här för att komma till blankett för kundansökan.
Kontakta gärna oss på 0418-401000 eller info@str.se om du behöver hjälp med detta.

(Observera att alla kurser inte är tillgängliga för dig)

Fel vid bokningen! Vänligen försök om en stund igen.

Med vänlig hälsning
STR Service AB

  • Lärare inom STR medlemsföretag som arbetar med Riskettan B m.m.

  • Först till kvarn gäller. Anmälan är bindande. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen av orsaker som t.ex. sjukdom eller om inte tillräckligt deltagarantal uppnås.

  • Ordinarie pris, exkl. moms: 2 280 kr

   Som medlem får du rabatt:
   Intressemedlem 10 %
   Företagsmedlem 20 %
   Guldmedlem 30 %

   Aktuellt pris beräknas när kundnummer har angivits i bokningsformuläret.

  • Vid avbeställning senare än två veckor före kursstart debiteras halv kursavgift. Vid avbeställning senare än en vecka före kursstart debiteras hela kursavgiften, om deltagaren inte kan åberopa punkten 3 d i STR:s praxis angående ersättning och återbetalning av avbeställning med mera.

  • {{currentCourse.LastBookingFormat}}

  • {{currentCourse.NumOfStudents}}

  • {{currentCourse.City}}

  • {{currentCourse.Location}}

  • {{currentCourse.ResponsiblePerson}}