Kinnekulle 2020

OBS!
PÅ GRUND AV RÅDANDE SITUATION MED CORONA ÄR KINNEKULLE FRAMFLYTTAT ÅTERIGEN. DET PLANERAS HÅLLAS UNDER VÅREN 2021. VI ÅTERKOMMER MED MER INFO LÄNGRE FRAM. TEXTEN NEDAN GÄLLER ALLTSÅ INTE.

Kinnekulle skulle varit i april men är framflyttat till september på grund av rådande Coronasituation. Alla deltagare är avbokade från aprilkursen och även allas logi på de tre rekommenderade boendena är avbokat. Har ni annat logi bokat måste ni ändra det själva.

För att hjälpas åt till en bra start på säsongen 2020 arrangerar vi webbinarie i april. De är gratis och det är STR:s tvåhjulsgrupp som håller i dem. Läs mer och anmäl er via respektive länk:

14 april - Webbinarie i ämnet mopedutbildning
15 april – Webbinarie i ämnet mc-utbildning

Kinnekulle 2020 (september edition)

Nya datum för Kinnekulle är inplanerade där konferensdelarna och middagarna kommer vara på Best Western Jula i Skara. Vi kursledare kommer även sova på Best Western Jula och rekommenderar att ni också bokar ert boende där.

Mopedkurs 15-16 september
Transportstyrelsen redovisar vad de kom fram till med sin tillsyn av moped. Digitala mopedläromedlet Köra moped – digital, är ni också igång med det? Mopedmärken på plats för provkörning av olika modeller. På #kinnekulle2020

Mc-fortbildning 16-17 september
Hur ger vi mc-förarna utbildning, förarprov och fortbildning som speglar verkligheten? Gruppen Samverkan moped och mc (STR, Transportstyrelsen, Trafikverket, TR och SMC ) har kontinuerliga möten för att ta fram gemensamma riktlinjer och dokument. Broschyren Säker motorcyklist ska presenteras. Träffa handlarna och provkör de nya modellerna. På #kinnekulle2020

regionmoten_program.jpg

Kinnekulle 2020

Under tre dagar får du inspirationen och kunskapen som du behöver inför den stundande säsongen.

regionmoten_program.jpg

Programmet

Teori, praktik och utbyte av erfarenhet varvas under de två kursdagarna där både mc och moped sätts i fokus.

medverkande_kinnekulle2020_ny.jpg

Medverkande

På kursdagarna får du möjlighet att träffa myndigheter,  utställare och andra nyckelpersoner i branschen.

regionmoten_program.jpg

Logi

Kurort, bed and breakfast eller hotell? Inför Kinnekulle 2020 har STR reserverat rum på Best Western Jula i Skara.