2021-10-13

STR Elevsupport - en möjlighet för elever att hitta hjälp

För en tid sedan lanserades STR Hjälpcenter som innehåller stöd, hjälp och tips för dig som använder aSTRa WEB och även ger dig som användare av systemet möjlighet att skicka in ärenden. 

Nu släpps STR Elevsupport där elever som använder till exempel Körkort nu med Elevcentralen hittar stöd och hjälp. Det genom artiklar där de vanligaste frågorna besvaras.

STR Elevsupport, som du hittar genom att klicka här, är tänkt att underlätta för såväl elev som för dig som trafiktubildare. I en rad artiklar har de vanligaste frågorna från eleverna om våra produkter och tjänster besvarats. Utöver webbadressen - https://elevsupport.str.se - hittar eleven in till STR Elevsupport genom en informationsbubbla på inloggningssidan på Körkort nu med Elevcentralen samt under Hjälp och Information i inloggat läge.

Informera gärna dina elever om att STR Elevsupport finns. Men kom även ihåg att det fortfarande är trafikutbildaren som eleven köpt sin tjänst och/eller produkt från som står för vidare hjälp och support. STR Elevsupport är inte en väg för eleven att skicka sina frågor direkt till STR utan de ska fortfarande gå via trafikutbildaren.

Är du användare av aSTRa WEB och nyfiken på STR Hjälpcenter? Klicka för att läsa mer om hjälpcentrat och alla fördelarna med att använda det.