Framtidens trafikutbildare på Instagram

Missa inte att följa framtidenstrafikutbildare som är STR:s konto på Instagram.  Här kommer du möta allt från trafikutbildare på medlemsskolor och trafikskoleelever till myndighetsrepresentanter och forskare. Genom deras inlägg i vardagen vill vi stolt visa på att det pågår ett stort utvecklingsarbete i branschen med sikte på framtiden - både i det stora och lilla.

Vandringskonto där vardagen speglas

Instagramkontot framtidenstrafikutbildare är ett så kallat vandringskonto. Det innebär att STR med jämna mellanrum låter någon annan ansvara för publiceringen på kontot under en vecka i taget. Dessa kallas gästinstagrammare och en sådan kan vara en STR-medlem, en förtroendevald, en medarbetare på STR Service AB eller någon extern person som till exempel en student eller forskare med koppling till branschen. Får du möjligheten kommer du att få mer information så du känner dig trygg inför att det är dags.

Kanalen upplåts inte som reklamplats för olika företag utan gästinstagrammaren lyfter sin verksamhet genom att spegla sin vardag i syfte att sprida kunskap och förståelse samt väcka intresse för branschen.

Frågor och svar om framtidenstrafikutbildare

Är du nyfiken och vill veta mer? Här hittar du en sammanställning av vanliga frågor och svar.

Vill du vara gästinstagrammare en vecka?

Är du medlem i STR eller har du annan koppling till branschen och vill dela med dig av din vardag? Varmt välkommen att skicka en intresseanmälan!  Att vara proffs på foto och text är absolut inget krav, men däremot ska du vilja dela med dig och inspirera! Du behöver också ha grundläggande kunskaper om Instagram.

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så återkommer vi. Ansvariga för framtidenstrafikutbildare är STR som väljer ut, schemalägger, introducerar och stöttar gästinstagrammarna.

Jag är intresserad av att vara gästinstagrammare (ej bindande)