2024-03-28 Utbildningsmaterial/tjänster

Hämta hem vinsten direkt – köp värdekoderna för Körkortsboken med rabatt!

Från och med 2 april kommer du som Optima-agent att köpa in värdekoderna för Körkortsboken till ett rabatterat pris. Det innebär att du kan hämta hem provisionen, och därmed vinsten, direkt när du säljer värdekoderna vidare. 

Om du är Optima-agent i dagsläget är det viktigt att tänka på att byta ut dina artiklar för förmedling av Körkortsboken till artiklar för värdekoder så att du inte förlorar intäkter efter den 1 april.

Film: Det här gäller från och med 2 april 2024

Efter vidare utvärdering, utvecklad teknik och med hänsyn till ett tufft konjunkturläge som drabbar branschen förbättrar STR Service försäljningsmodellen från och med 2 april 2024. Nu blir det ännu enklare att förmedla Körkortsboken - du hämtar hem vinsten direkt genom att vid försäljningen till elev använda artiklarna för värdekoder som finns i Optima. Provisionen får du alltså direkt när du säljer värdekoderna vidare till elev till dess grundpris.

 

Film: Så jobbar du med värdekoderna i Optima

Om du är Optima-agent i dagsläget är det viktigt att tänka på följande:

• Byt ut dina artiklar för förmedling av Körkortsboken till artiklar för värdekoder så att du inte förlorar intäkter efter den 1 april.

Genom de rabatterade värdekoderna får du nämligen större marginal än om din elev köper materialet själv via Korkort.nu och skriver in sig hos dig. Tänk till hur lång period du tror att de flesta av dina elever behöver, eller som du tycker att de ska ha. Tänk även på att det står på värdekoden som eleven får vad värdet är.

 


 

Är du inte Optima-agent ännu men vill börja förmedla Körkortsboken och dra nytta av de nya, rabatterade värdekoderna? Följ länken nedan!

Klicka här för att bli Optima-agent