Effektivt och flexibelt med digitala tjänster och produkter från STR

Missa inte nya Optima!

Du har väl inte missat att Optima, som ska ersätta aSTRa WEB, är på gång?
Läs mer om det nya affärssystemet och alla fördelarna genom att klicka här.

 

STR:s bolag STR Service AB utvecklar, tar fram och erbjuder en mängd digitala produkter och tjänster för att underlätta för dig som trafikutbildare och dina kunder. STR Service AB erbjuder till exempel det skräddarsydda affärs- och utbildningssystemet aSTRa WEB och håller på att utveckla ersättaren Optima som du kan läsa mer om genom att klicka här.

Dessutom har vi vårt digitala utbildningsmaterial, samlat under Körkort nu med Elevcentralen, för olika behörigheter med mängder av frågor, övningar och filmer och mycket mer.

digitalatjanster_behorighet_300x750px.jpg

Varför ska jag satsa på det digitala utbildningsmaterialet?

Bättre tillgänglighet 
Dina elever har möjlighet att göra teori, boka lektioner och följa utvecklingen på sin utbildning i både mobilen och datorn. Dina lärare och personal kan skapa och se bokningar och schema hemifrån eller i bilen.

Uppdaterat innehåll
Som lärare använder du dig av ett utbildningsmaterial som hela tiden uppdateras och hålls aktuellt. Du slipper vänta in en ny tryckning av en analog bok.

Komplett lärande
Allt som finns i kursplanen återfinns i det digitala materialet. Du behöver därmed inte komplettera med någon fysisk bok. Kunden får tillgång till teori, sammanlagt tusentals instuderingsfrågor, övningar, anpassade test, 100-tals bilder och filmer - allt för resan mot körkort. 

Ökad lönsamhet
Genom att arbeta digitalt får du ett heltäckande, effektivt och flexibelt arbetssätt som hjälper dig att frigöra tid.

Mindre miljöbelastning
Analoga böcker kräver tryckning och transporter. Genom ett digitalt arbetssätt tar du mer hänsyn till miljön!

Så tycker dina kollegor i branschen

 

soderkulla_800x400px.jpg

"Vi känner oss väldigt involverade i hur de digitala materialen växer fram"

Med fokus på Köra lastbil – digital och även material för C1-behörigheten har Söderkulla Tung Trafik varit delaktiga i den digitala frammarschen sedan start.

Läs mer här

carina_hallstrom_800x400px.jpg

"Jag kan inte förstå att man kör på någonting annat"

För Carina Hällström, receptionist på Huskvarna Trafikskola, har det digitala utbildningsmaterialet från STR Service AB gett värdefulla verktyg i trafiklärarnas arbete.

Läs mer här

magnusonstrafikskola_800x400px.jpg

"Vi tjänar in mycket tid och får en bättre belastning"

På Magnusons Trafikskola i Linköping har den digitala vägen blivit en succé som lett till bättre belastning, ökad tillgänglighet och ett mer effektivt arbete.

Läs mer här


appkampanj_600x400px.jpg

Allt i ett-appen för körkortstagare

Körkort nu med Elevcentralen är STR:s officiella allt i ett-app med all teori för bil, mc, moped och lastbil/buss. Här finns också hundratals filmer och övningar – alltid uppdaterade och granskade av trafiklärare.

Läs mer

digitalatjanster_countdown_600x400px.gif

5 steg för att komma i gång

Vill du börja arbeta med de digitala utbildningsmaterialen? Följ länken nedan för att bli lotsad genom 5 steg för att komma i gång.

Läs mer

digitalatjanster_motsochlar_600x400px.jpg

Hitta stöd och hjälp som användare

Använder du dig redan av våra digitala tjänster och produkter? Inne i vår plattform STR Hjälpcenter hittar du hjälp, instruktioner och manualer.

Gå till STR Hjälpcenter