5 steg för att komma i gång med det digitala utbildningsmaterialet från STR

Känner du dig nyfiken på vårt digitala utbildningsmaterial? Är du osäker på vad som behövs för att komma i gång? Var bara lugn. Vi lotsar dig rätt. Följ nedanstående steg så kan du snart börja arbeta med de digitala utbildningsmaterialen. Om du har frågor och funderingar kan du alltid kontakta oss.

För tillfället finns följande digitala utbildningsmaterial: Köra moped - digitalKöra mc - digital, Köra bil - digital, Köra C1 - digitalKöra lastbil - digital och Köra buss - digital. I det digitala materialet får kunden tillgång till teori, sammanlagt tusentals instuderingsfrågor, övningar, 100-tals bilder och filmer - allt för resan mot körkort.

 


 

digitalatjanster_testaapp_250x250px.jpg

Steg 1

Testa appen

Vill du få en känsla för hur de digitala utbildningsmaterialen upplevs och fungerar? De digitala utbildningsmaterialen används genom Körkort nu med Elevcentralen som dels kan nås via Elevcentralen.se, dels i en app med samma namn. Appen kan laddas ner kostnadsfritt hos App Store och Google Play för att prova på vissa funktioner. Testa!

Ladda ner på App Store (iPhone)
Ladda ner på Google Play (Android)

digitalatjanster_astraweb_250x250px.jpg

Steg 2

Beställ aSTRa WEB

Har du redan aSTRa WEB? Då kan du gå vidare till nästa steg! En förutsättning för att kunna använda sig av de digitala utbildningsmaterialen är att du behöver ha tillgång till aSTRa WEB som är vårt heltäckande affärssystem. Utbildningsmaterialet bygger nämligen på att du använder dig av det digitala utbildningskortet som är en del av affärssystemet.

Klicka här för att beställa aSTRa WEB


digitalatjanster_utbkort_250x250px.jpg

Steg 3

Digitala utbildningskortet och bokning

I aSTRa WEB ingår funktionerna bokning och det digitala utbildningskortet. Du behöver använda dig av dessa för att få full utväxling på det digitala utbildningsmaterialet. Bokningssystemet ger dig total överblick över lärare, elev och fordon med resursplanering och smart planeringsfunktion. I det digitala utbildningskortet kan du, förutom att registrera hur det gått på körlektionen, även följa elevens status vad gäller teorin, självvärdering, se framtida bokningar och boka nya tider.

Inne i vår plattform STR Hjälpcenter hittar du som användare allt stöd kopplat till att arbeta inne i aSTRa WEB.

Gå till stödmaterial för aSTRa WEB (STR Hjälpcenter)


blimedlem_marknadsforing_250x250px.jpg

Steg 4

Marknadsför dig mot eleverna

Snyggt jobbat! Nu är du redo att börja använda dig av de digitala utbildningsmaterialen och det är dags att börja synliggöra det för dina elever. Informera i din e-handel att du erbjuder de digitala utbildningsmaterialen, använd dig av ytor på din hemsida och övriga kanaler du har till ditt förfogande.


digitalatjanster_laggtill_250x250px.jpg

Steg 5

Lägg till utbildning för eleven

När du väl har en elev som vill börja använda sig av det digitala utbildningsmaterialet behöver du lägga till aktuell utbildning för eleven inne i aSTRa WEB.

Som tidigare berättat hittar du som användare allt stöd kopplat till att arbeta inne i aSTRa WEB i vår plattform STR Hjälpcenter.

Gå till stödmaterial för aSTRa WEB (STR Hjälpcenter)