E-handel

Se till att fånga upp eleverna direkt på hemsidan. Genom e-handeln kan de anmäla sig på kurser, betala direkt och samtidigt läggas in automatiskt i kundregistret. De som handlar i din e-handel behöver alltså inte vara kunder hos dig sedan tidigare utan kan vara privatister som vill köpa teoriutbildning eller en ny elev som vill gå er introduktionskurs. Befintliga elever knappar in sitt personnummer och köpen de gör registreras automatiskt på rätt kund.

På så sätt sparar du tid genom att e-handeln sköter all administration åt dig. Du kan sälja elevsaldo, lektionssaldo och andra varor och kunden betalar direkt på nätet med kort, genom Swish eller faktura. Du anpassar även helt själv vad du vill sälja i din e-handel. Du skriver enkelt en egen beskrivning och laddar upp en egen bild på de produkter som du vill ha i din e-handel. Är det produkter du köper från STR fyller du bara i vårt artikelnummer så lånar du automatiskt vår beskrivning genom att bara ange artikelnumret.

För att kunna beställa e-handeln krävs att du är medlem i STR och att du använder dig av aSTRa WEB. En förutsättning för att e-handeln ska fungera är dessutom att du använder kassan i aSTRa WEB och att du dessutom har aktiverat tilläggstjänsten personnummer sök via CreditSafe. För att beställa e-handeln fyller du i formuläret nedan.

 


 

Beställning e-handel

Nuvarande

Har hemsida via
Har idag e-handel via aSTRa WEB

digitalatjanster_motsochlar_600x400px.jpg

Hitta stöd och hjälp som användare

Använder du dig redan av våra digitala tjänster och produkter? Inne i vår plattform STR Hjälpcenter hittar du hjälp, instruktioner och manualer.

Gå till STR Hjälpcenter