Vill du förbättra dina elevers resultat?

Ett omtag för hur du utbildar på moped

Ett sjunkande resultat av kunskapsprovet för AM på Trafikverket under de senaste åren har, tillsammans med STR:s fokus på moped, lett fram till ett nytt sätt att arbeta för dig som utbildar på moped. Vi kallar det Mopedkonceptet.

Konceptet har resulterat i ett mer logiskt och effektivt arbetssätt för dig som utbildare där varenda sten har vänts på för att skapa ett heltäckande omtag för utbildning på moped.


Möt utbildarna som arbetat fram konceptet

 
Medlemsdriven utveckling

Fyra STR-anslutna utbildare har varit med i arbetet med Mopedkonceptet. I en rad filmer kan du framöver möta de fyra utbildarna.

Tidigare filmer
Del 1Del 2Del 3


Innehållet i Mopedkonceptet

Nya e-boken
"Körkortsboken moped"
Omarbetad version av
"Köra moped - digital"
Nytt lärarstöd
i STR Möts & Lär

Konceptet har resulterat i ett nytt upplägg för mopedutbildning, nytt digitalt utbildningsmaterial och ett nytt omfattande lärarstöd. Allt läromedel är digitalt i form av e-learning och e-bok med ljudstöd. Utvecklat för både Förarbevis moped och AM-körkort, inklusive mopedbil och A-traktor.

Boka in dig på kurs redan idag och beställ sedan Mopedkonceptet till ditt aSTRa WEB. Du kan själv välja när du går över från det gamla mopedmaterial till det nya genom att aktivera de nya undervisningsplanerna i ditt aSTRa WEB.

Under hela 2022 får eleverna e-boken gratis samtidigt som lärarna får ta del av lärarstödet gratis under hela 2022. Samtidigt är priset för "Köra moped - digital" oförändrat.

Enda läromedlet som täcker: Moped klass 1 och 2, mopedbil och A-traktorer

Ny e-learning + e-bok med ljudstöd + fler och nyare mopedfrågor

Nytt och mycket mer omfattande lärarstöd

Anpassat efter målgruppen - enklare att förstå och ta åt sig innehållet

Roligare arbetssätt för utbildarna