2019-12-20

Ny e-handel för dig som STR-medlem och aSTRa WEB-användare

Ett visuellt lyft, en mer flexibel struktur samt stöd för betallösningar som Swish och faktura. Just nu pågår utvecklingen av en ny e-handel som du som STR-medlem och aSTRa WEB-användare kan använda för att sälja produkter och tjänster till dina kunder.

Tidigare under året berättade vi om att en ny e-handelslösning är under utveckling. Nu närmar vi oss slutfasen av utvecklingsarbetet. För tillfället testas den nya e-handelslösningen bland annat av en referensgrupp innan lösningen lanseras och kan beställas.

Den nya e-handeln kommer med flera fördelar jämfört med den nuvarande e-handelslösningen. Nu finns det stöd för flera betallösningar, däribland Swish och faktura, och du måste inte ha en hemsida från STR för att kunna ha en e-handel från oss. I stället går det bra att bädda in den nya e-handeln på vilken webbsida som helst. Men självklart kommer den att fungera även på en hemsida från STR.

Den nya e-handeln har även fått ett visuellt lyft som ger en mer modern upplevelse för dina kunder som besöker din e-handel. Ett mer flexibelt strukturträd innebär dessutom att du har större friheter när det kommer till att bygga upp din e-handel med produkter.

Noterbart är att det under en övergångsperiod (längd ej bestämd i dagsläget, dock som längst till 31 december 2020) efter att den nya e-handeln lanserats kommer att vara möjligt att ha kvar den gamla e-handelslösningen.

Inom kort kommer vi att publicera mer information om den nya e-handeln. Dels i form av ny information gällande beställning, lansering, funktioner och annat. Dels genom nyskapat stödmaterial som är till hjälp i den nya e-handeln. 

Kommunikationsbyrån Identitet, som STR Service nyligen blev delägare i, kommer även ha ett erbjudande för de som behöver extra resurser under uppbyggnaden av e-handeln, för att få en effektiv lösning på plats så fort som möjligt. Mer information om det kommer här under januari.

Har du frågor gällande e-handeln? Klicka här för att komma till vår FAQ där de vanligaste frågorna besvaras. FAQ:n kommer att uppdateras kontinuerligt i takt med att vi närmar oss lanseringen av tjänsten.