Region Norr

Nedan kan du läsa mer om de personer som kandiderar i Region Norr. Valet startar 16 november. Kom ihåg att lägga din röst senast 30 november.

Valen i din region skall utse en ledamot i regionrådet. Valberedningen tolkar valresultatet när valet är avslutat och har en dialog med alla inblandade kandidater i varje region innan resultatet presenteras på STR.se.

 
Susanne Bertilsson

Jag heter Susanne (Sussie) Bertilsson och är 59 år. Jag är en ganska enkel person som inte är svår att ha att göra med. 

På fritiden då tillfälle ges, är det jakt som gäller men älskar också att slöa i soffan till en bra film eller sitta vid datorn och planera i jobbschemat. Konstig sysselsättning, jag vet men jag gillar det. Sambon, jag och våra 2 hundar glider också gärna runt i husbilen och oftast då till all släkt och vänner vi har söderut. Jag kan tacka aSTRa för att jag har möjlighet att glida runt i husbilen ibland.

Jag bor cirka 3 mil utanför Arvidsjaur i Norrbotten, och det är just i Arvidsjaur jag öppnade trafikskola 2017. Detta efter att ha sålt min trafikskola i Småland och därmed så flyttade vi till vårt drömställe.

Varför ställer jag då upp som kandidat i regionrådsvalet? Enkelt svar på det är att jag skulle vilja vara en förmedlande länk mellan STR:s medlemmar och STR. Jag skulle göra mitt yttersta för att alla budskap skulle nå fram till båda parter. Detta för att finna lösning på eventuella problem eller uppfylla önskemål som medlemmar har. Jag vill också vara med och påverka branschens framtid. 

 


 
Patric Persson

Jag är en aktiv, sportintresserad och målinriktad 46-åring som snart har varit alldeles för länge i denna bransch.. 20 år i maj och satsar nog på 20 år till ;)

Min målsättning är att kunna vara med och påverka branchen och vara en del av utvecklingen framåt istället för att sitta och klaga att ingenting händer som jag kanske tidigare gjort.

Mitt stora intrsse är Am och MC-utbildning.

Sittre även med i ledningsgruppen för trafiklärarutbildningen på Liljaskolan i Vännäs. Där är min förhoppning att branchen blir mer intrsserade av hur utbildningen kan/ska utvecklas framåt. Branschen har här en stor möjlighet med lite engagemang att kunna påverka hur vi vill att våra blivande kollegor ska bli.

Mvh Patric